Bemutatjuk neked a Nő és a Férfi weboldalt

Nagyon sok embernek okoz problémát egy párkapcsolat kialakítása, annak fenntartása, és működésben tartása.

Ebben szeretnénk némi segítséget nyújtani azoknak, akiknek szüksége van erre, és aki nyitott arra, hogy elfogadjon más nézőpontokat, még akkor is ha elsőre kissé idegennek tűnik.

Szeretnénk, ha Te is részt vennél, ebben az ismeretterjesztő munkában, akár a véleményeddel, akár a saját tapasztalataid megírásával, vagy csak egy megosztással, hogy minél több emberhez eljuttassuk az információt, miszerint van megoldás, lehet másként is, mint amit eddig megismertél.

Miről is van szó?

Az emberek általában túlmisztifikálják a párkapcsolati problémákat. Mitől lesz probléma, ami egykor nem volt az? Mi a megoldása? Nagyon egyszerű. Hogy mennyire az, azt bemutatjuk mindenkinek az oldalainkon. A nő és a férfi, két örök ellentét, és ugyan ilyen örök a vonzás is köztük. Senki nem szeretne rossz kapcsolatban élni, de még olyanban sem, ami épp csak nem megfelelő.

A legjobb megoldás, ami egy Nő és a Férfi közti viszonyban a legoptimálisabb megoldást hozza mindkét fél számára, az őszinteség. Tudom, ez sokaknak elég hajmeresztő, és elképzelhetetlen, de mégis működik. Ezen felül sok összetevő is szükségeltetik, mint az etika, az empátia, tolerancia, ám ezeknek a megléte elemi fontosságú bármilyen kapcsolati viszonyban, legyen az akár családi, baráti, munkahelyi, ám egy olyan kapcsolat, ami a Nő és a Férfi közt lehetséges, az mindenen felül törékenyebb, és sérülékeny.

Amikor a Nő és a Férfi már együtt él egy kapcsolatban, amikor felszínre kerülnek a problémák, akkor már sokkal nehezebb azokat kezelni, és a jó, vagy a legjobb megoldást megtalálni, de nem lehetetlen.

Amikor felismered, hogy a probléma ott áll veled szemben, akkor tehetsz úgy mintha észre sem vennéd, vagy ki is kerülheted, talán próbálsz vele valamit kezdeni, ám a legrosszabb, amit tehetsz, hogy a párodat hibáztatod érte, ahelyett, hogy megbeszélnétek hogy mi és hol romlott el.

Vigyázz, ha mást okolsz, azért ami számodra nem megfelelő, azzal beismered, hogy Te vagy a problémák forrása!

Próbálunk segítséget adni neked, hogy megtanuld a Nő és a Férfi hogyan tud jól együtt működni, és így hosszú távon jól együtt élni. Ám a lényeg nem az hogy mi elmondjuk neked, hogy mit csinálj vagy mit ne, a lényeg az hogy Ti is elmondjátok a veletek megesett problémák felbukkanását, és annak kezelését, még akkor is ha az nem hozta meg a várt eredményt. Szeretnénk egy olyan közösségi szintre emelni ezt a kérdéskört, ahol Te is és mindenki más elmondhatja, a saját élményét, ezzel is példát szolgáltatva másoknak, hogy tanuljanak belőle, illetve felismerjék azokat az eseményeket, amit eddig nem tudott kezelni, ám az másnak más sikerült.

© 2018 -2022 Nő és Férfi

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account