Célok egy kapcsolatban

Célok egy kapcsolatban

Egy jól működő tartós kapcsolat alapjának az egyik legfontosabb része, a célok meghatározása, kitűzése. Ez lehet bármi, közös üzleti tevékenység, sport, club, utazás, vagy bármi egyéb, ami mindkettőnek elég fontos, hogy következetesen tartsa magát hozzá, hogy tegyen a cél eléréséért.

Ha a célok egybe esnek, illet egy kis módosítással, megtaláljátok a közös utat, és ezért hajlandóak vagytok mindent megtenni, más dolgokat ezért feláldozni.

Ha van közös cél, egy közös irány, amelyen elindultok, akkor ez már önmagában is fél siker, ám ha nincs közös cél, vagy nagyon távol áll egymástól a kettőtök célja, akkor van lehetőség találni módosított alternatív lehetőséget, ám ha erre nincs mód, akkor ne is erőltesd a dolgot.

Ha nincs cél, akkor nincs ami irányt mutasson, mindenképpen kell találni valamit, ami mindkettőtöknek elfogadható. Ha nincs ám menet közben kitalálod, hogy te Barbadoson akarsz szörfkölcsönzőt működtetni, a párod meg Alaszkában, síoktató akar lenni, akkor nektek nem sok esély van a további közös életre.

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2018 -2022 Nő és Férfi

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account