Elmondod a párodnak a legtitkosabb vágyaidat? - A Nő és a Férfi

Elmondod a párodnak a legtitkosabb vágyaidat?

Elmondod a párodnak a legtitkosabb vágyaidat, hogy milyen fétised vagy milyen perverziód van? A szex a párkapcsolat egyik alapvető része, ha ez működik, akkor minden működik, ám ha nem, akkor valamivel pótolni kell. A párkapcsolatok kialakulása során a szex az egyik leginkább meghatározó egység. Ha a szex jó, akkor a kapcsolt többi aspektusa már nem igazán fontos. De vajon mi történik, ha a szex szerepe, és jelentőség csökken a kapcsolatban?

Ez a probléma akkor kezdődik, amikor a fiú és a lány az első randin ismerkedik egymással. A legtöbb esetben ilyenkor mindkét fél igyekszik elkápráztatni a másikat, önmagát próbálja úgy beállítani és leírni, hogy a másikat lenyűgözze, és ezzel szinte rávegye arra, hogy „neked bizony engem kell választani, mert én vagyok a legjobb, ami veled történhet”. Ezzel nem is lenne baj, ha a valóság és a vetített kép valamilyen szinten egybe vágna, ám ez nem minden esetben van így, mert a legjellemzőbb, hogy olyan dolgokat részesítesz előnyben, amiről azt gondolod hogy a másiknak fontos.

Amikor az udvarlás ciklusa befejezettnek tekinthető, akkor kezdődik az együtt járás, (együtt élés). Ilyenkor az ember egy kicsit már lazábban veszi a dolgokat, már nem annyira fontos hogy a másiknak udvaroljunk, szép szavakat mondjunk, kényeztessük, és általában véve működésben tartsuk a kapcsolatot, hisz a nagy Ő-t már megszereztük.

Az ismerkedés során van még egy nagy hiba, amit az emberek nagyon sokszor elkövetnek. A titkolózás. Nem mondanak el fontos dolgokat egymásnak, ami az együttélés során fontos lehet mindkét fél számára. Lássunk néhány példát. Ha neked vannak a szexben olyan szokásaid, fétisek, perverziók, stb. amit szeretsz, ami izgalomba hoz, azt nem mered elmondani a jövendőbelinek, mert félsz attól hogy esetleg ezzel eltávolodna tőled, esetleg viszolygást vagy utálatot vált ki belőle és ezzel elveszíted őt. Félsz attól hogy mit gondol majd rólad. Ha lelép, akkor lényegtelen hogy mit gondol, ha marad, akkor nyertél.

Ha nem beszélsz erről, és így nem is tudja meg, akkor kénytelen vagy úgy élni vele, hogy nem azt kapod amit igazán szeretnél, és ez egy idő után már problémát jelenthet, hisz vágyod ezeket a dolgokat, és inkább másnál keresed, mert egy idegennek elmered mondani, de annak, akivel megosztod az életed, annak nem. Lássuk be ez így elég nevetséges helyzet. Ebből adódóan jönnek a megcsalások, a vádaskodások, az elhidegülés, és a kapcsolat vége.

Most lássuk mi lenne ha elmondanád neki, hogy téged baromira felizgat, ha…
Mindegy mi az, lehet bármi, mond el! Ha elmondod, akkor vagy tetszik neki, vagy nem, és akkor lelép. Ha lelép, akkor jöhet a következő, ha tetszik neki, akkor helyben vagy, azt kapod ami vágytál, és lett egy partnered, akivel életed végéig hódolhatsz a szenvedélyednek. Ha Te őszinte vagy vele, akkor van esélyed hogy ő is megosztja veled, azt, ami neki mindig minden körülmények között  a legintenzívebb izgalmat okozza. Így már érzékelhető, hogy mi a tétje az őszinteségnek.

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2018 -2023 Nő és Férfi

Log in with your credentials

Forgot your details?