Meleg, leszbikus, vagy csak más

Meleg, leszbikus, vagy csak más - A Nő és a Férfi párkapcsolatban

Meleg, leszbikus, vagy csak más

Meleg, leszbikus, vagy csak más? Örök kérdés. Előrebocsájtom, hogy ez az írás nem mindeki számára lesz érthető, esetleg valakinél kiveri a biztosítékot is. Ám ez nem baj. Lesznke olyanok is, akik pontosan értik a leírtak lényegét, és olyan olvasó is lesz majd, akinek ezzel az írással fog helyreállni a rend, mert talán ez a hiányzó mozaik, ami hiányzott ahhoz, hogy összeálljon a kép.

Az ember nem csak test, az ember nem azonos a materialista szemlélet állati mivoltával. Az ember teste csak egy burok, egy eszköz, amivel meg tudjuk változtatni, a körülöttünk lévő világot.
Ez leegyszerűsítve azt jelenti, hogy egy ember valójában 2 részből áll. Az egyik a test, ami mindenki számára ismert, valójában csak egy biokógiai egység. A másik a lélek. Ez az a rész, ami sokak számára csak egy misztikus valami, ami a legtöbb ember számára nem reális.

Az emberi lélek, (itt a földön, a mi realiatásunk szerint földi) valójában egy kortalan, nemtelen energia entitás. Nincs fizikai kiterjedése, nincs mérhető paramétere, nincs súlya, nincs szaga, és láthatatlan. (Nem mindenki számára láthatatlan, vannak olyan emberek, akik képesek meglátni ezeket, és olyan is van, aki képes velük kapcsolatba kerülni, – kommunikálni). Ezek az energia lények népesítik be az univerzumot. Van hogy testben élnek, ám ez nem feltétlenül szükséges a létezésükhöz, bár itt a füldi létben, ez elengedhetetlen. Ők örök életű lények, akiknek a kora néha csak néhány száz év, de van hogy sok millió, vagy még ennél is több.

A test és a lélek kapcsolata viszonylag egyszerű. Itt a füldön, ahhoz, hogy ezek az energia lények képesek legyenek megváltoztatni a körülöttünk lévő vilgot, szükséges egy test, mert enélkül erre enm vagyunk képesek. Ez csak itt a füldi létben van így, máshol ez nem feltétlenül van így. Ez egy szükséges, “szimbiózis” hisz a test, lélek nélkül csak egy test, ami ugyan élő, de tudatos cselekvésre képtelen, nagyjából úgy ahogy az állatok, de szokszor még anyira sem. (Kómás állapot) Ugyanígy a lélek sem képes valódi életet élni. (“szellemvilág”)

Itt kapcsolódik a lélek a testhez. A test élettartama csupán 60-70 év, míg a lélek halhatatlan. A lélek a létezéséhez szükséges testet, úgy ölti magára, ahogy egy ruhát szoktunk, ám az, amikor megöregszik, és meghal, akkor ismét szükségessé válik egy új test. Ez a folyamat ismétlődik sok millió éve, szerte az univerzumban. Vannak nagyon “öreg” lelkek, akiknek a tudása egyszerűen felmérhetetlen, ám ez nem hozzáférhető, mert az új test felvételekor, ezt a tudást egy felsőbb hatalom, hozzáférhetetlené teszi. (Ez már egy másik témakör)

Maga a test, a test működését irányító agy, kizárólag a test működésben tartásáért felel, minden tudás, ismeret, emlék, a lélek sajátja, ez az ami magában hordozza, és viszi magával életről-életre.

Ez az a folyamat, amit a legtöbben lélelkvándorlásnak neveznek.
Az új születések alkalmával, az előző élet minden tudása (és az összes azt megelőző életé is!), hozzáférhetetlen, ezért egy újszülöttnek mindent előlről kell kezdenie. És itt van egy rés, ami azt jelenti, hogy egy új élet kezdetekor, kb 8 éves korig, a blokkolás ellenére, “átszivárognak” az előző életekből származó információk, esetleg csak részletek, néha csak villanások, ám nagyon sokan, ennél lényegesen több tudáshoz is hozzáférnek. Ilyenek például a “csodagyekek”, akik már nagyon fiatalon képesek olyan dolgokra, amihez másoknak több évtizedes tanulás szükséges.

Mint már említettem, a lélek nemtelen, nincs férfi vagy nő, nincs semmilyen nemi identitás, ebből a szempontból mind egyenlő. Egy új ember születésekor, a nemi identitás is adott, aki nőként születik, az általában az egész életet nőként éli le, a férfiak szintén ebben a formában férfiként élik le az életüket.

Néha előfordul, hogy a gyerekkorban, az előző életekből is átcseng valami, – teljesen véletlenszerűen, – amely “flashback” tartalmazhat olyan információkat az előző életből, ami a nemi identitással van kapcsolatban. Előfordul olyan eset is, amikor egy férfinél átszivárog valamilyen információ, emlék az előző életből, (az előző életek valamelyikéből) mikor ő nő volt. Ilyenkor a családban jellemző nevelési szokásoktól függ, hogy az ilyen identitás felerősödik, vagy épp el lesz nyomva. Ha a gyereket, istenítik, hogy “nézzétek milyen cuki a mi Pistiként a rózsaszín lányruhában” vagy bármilyen más módon elérik nála hogy kitartson ezeknél a megnyílvánulásoknál, akkor ez lényegében beépül a személyiségébe, és úgy is marad, vagyis teljesen beleéli magát ebbe a “szerepbe” amig az teljes mértékben megváltoztatja az eredeti identitását. Ugyan ez érvényes a nőkre is.

Meleg, leszbikus, vagy csak más - A Nő és a Férfi párkapcsolatban

Meleg, leszbikus, vagy csak más – A Nő és a Férfi párkapcsolatban

Ha egy gyereknek van testvére, akkor az is erősen befolyásolhatja a fejlődés eme jellegét, attól függően hogy milyen nemi identitás van jelen. Az azonos nemű testvérek esetében lehet ez megerősítő, ám ez mind a két irányban működik, de minden esetben a szülő hatására dől el a végkifejlet. (A szülő helyett lehet nagyszűlő, nevelő, gondviselő, stb.)

Régebben nem volt ennyi eset, mert a gyereknevelés is teljesen más volt, valamint a szociális megnyilvánulások mértéke és mennyisége jóval a mostani alatt volt, így nem volt hozzá elég idő, kellő emnnyiségű megerősítés, hogy ez a fejlődő gyerekre maradandóan hatással legyen.

Sokan találgatják, hogy vajon e jelenség bűn, betegség, vagy maga a végzet? Egyik sem.
Ne hidd el a fentebb leírtakat, de tegyél egy próbát. Nézz körül gyekeres családokban, vagy akár analizáld a saját családi szokásaitokat, és vedd észre azokat a jeleket, ami a fenti leírás alapján oka lehet annak ha egy gyerek nem olyan lesz, mint amit te elvársz. Én már megtettem, és sok esetben rá is kérdeztem a szülöknél, hogy miért szükséges ezeket az indikátorokat utdatosan megerősíteni, mire a legtöbb azt válaszolta, hogy majd a gyerek eldünti, hogy neki mi a jó. Igen, biztos lehetsz benne, hogy eldönti, ám ehhez a szülök is nagymértékben hozzájárulnak, pedig nagyon sokan nem is akarják ezt, csak épp nincs erről semmi infomációjuk.

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2018 -2023 Nő és Férfi

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account