Mi az oka annak, ha a szex közben nem jutsz el a csúcsra? 

Mi az oka annak, ha a szex közben nem jutsz el a csúcsra?

Ennek az elsődleges oka, a tudatlanság, az információ hiánya, és a nem megfelelő önismeret, a saját tested működése, akciók és reakciók vonatkozásában. Egy kicsit más szemmel, a férfiak tudatlansága az oka. Itt nem arról van szó, hogy Te jó vagy és csak a pasikat kell hibáztatni érte, mivel ez egy páros művelet, így mindkét fél egyformán felelős érte, más-más mértékében.

Mindezek az ismeretek, csak akkor használhatóak, ha nincs semmiféle fizikai sérülés, deformitás, esetleg idegrendszeri probléma!

A tudatlanság, vagy ha így jobban hangzik a tudás hiánya a férfiak vonatkozásában is megfigyelhető, egyszerűen nem tudják, hogy miként kell bánni a nővel, mit kell tenni, hogy neki is jó legyen. Számukra csak annyi a szex, hogy bedugja, majd kb. 2-3 perc mozgás után neki már annyira jó, hogy nem is kell a továbbiakban bármit is tennie.

Az ilyen esetekben a nő felelőssége, hogy nem irányítja a férfit, nem mutatja meg hogy neki miként lenne jó. Ez részben a tudatlanság számlájára írható, hisz ha nem ismeri saját testét, nincs tisztában a működéssel, akkor instrukciókat sem tud adni a párjának. A másik alapvető probléma ami jellemző az ilyen esetekre, az a szégyenlősség. Ez lehet a testi adottságokkal illetve hiányosságokkal kapcsolatos, de lehet hogy csak jellemvonás valakinél, aki egyszerűen képtelen elmondani, hogy mi a jó számára, mert akkor ki kellene mondani olyan szavakat, amit “nem szabad”.

Az orgazmus mindenkinél elérhető!

Ha még nem élted át ezt az élményt, ideje hogy változtass a dolgokon. Nem szabad várni arra, hogy majd valaki egyszer, talán, eljuttat téged a csúcsra. Ha a párod erre nem képes, az nem a Te hibád, viszont ha nem segítesz neki abban, hogy rátaláljon a helyes módra, amivel téged a csúcsra juttat, az már igen. Ha még nem volt orgazmusod, akkor számodra jó hír az, hogy megtanulható. Kezd el még ma, és fedezd fel a saját tested, a képességeidet. Nálad jobban senki sem tudja, hogy a Te tested hogyan reagál, és hogyan tudod ezeket a reakciókat, úgy kiváltani, hogy az a legjobb élményt nyújtsa neked, és a legnagyobb élvezetet. Mindenkinél más, nincs két egyforma nő ebben a vonatkozásban.

Ezen a területen a férfiaknak is van bőven mit tanulni, hisz az ő tudatlanságuk is hozzájárul a nők kielégületlenségéhez. Számukra, – egyszerűen fogalmazva, – minden luk egyforma.

Hogyan tanulj meg maszturbálni

Ha szeretnél még több információt kapni a témában, akkor jelezd nekünk ezt a kapcsolati oldalon, akár konkrét formában megfogalmazott kérdésben, és amint tudunk válaszolunk neked.

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2018 -2023 Nő és Férfi

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account