Hogyan tanulj meg maszturbálni

Hogyan tanulj meg maszturbálni

Szeretnél eget-rengető kéjt átélni egyedül vagy a pároddal? kezdj hozzá a tanuláshoz már most, és sajátítsd el a legjobb gyönyörhozó módszereket!

Annyit biztosan tudunk, hogy egy igazán jó orgazmus eléréséhez érdemes tudni, hogy milyen folyamatok játszódnak le benned, így van esélyed arra, hogy egy pontosabb képet kapj arról, hogy hova és hogyan kell nyúlnod, hogy jó legyen. Azonban egy biztos: a legjobb orgazmust csak úgy érheted el, ha „gyakorolsz” a testeden és ráérzel a legjobb pontokra.

Ha már próbáltál információt szerezni a neten, akkor láthatod, hogy ebben a témában elég kevés információt találhatsz, ezért megpróbáljuk egyszerűen megfogalmazni, mit is kéne tenned.

  1. A legfontosabb, hogy ha már megszületett a döntés, hogy meg akarod tanulni, akkor egy alapos tisztálkodás után keress magadnak egy olyan helyet a lakásodban, ami számodra a legkényelmesebb. Legjobb ha ilyenkor nincs rajtad semmilyen ruhadarab, mert az csak elvonja a figyelmed a lényegről. Legyen kéznél valamilyen síkosító anyag, vagy krém, amiről biztosan tudod, hogy nem vagy rá allergiás. Ha nem zavar téged, akkor lehet valami kellemes zene is a háttérben.
  2. Kezdő lépésként helyezd magad kényelembe, egy olyan pózban, ami neked a legjobb, és  hagyd hogy a kezeid önállóan bejárják a tested minden pontját. Nem túl erősen, és nem is azzal a céllal hogy magad simogasd, hanem csak egyszerűen figyeld meg, hogy mely érintés milyen hatással van rád, milyen ritmusban, milyen intenzitással, és erre a tested hogyan reagál. Ha már nagyjából tudod, hogy hol a legjobb, hogy miként a legizgatóbb a dolog, akkor tovább léphetsz.
  3. Az egyik kezed továbbra is csak a tested azon pontjait érintse, ami számodra a legfinomabb, de a másik kezed már a puncidat simogatja. Itt ismét felhívom a figyelmed, hogy első lépésként csak azt figyeld meg, hogy miként reagálsz az érintésekre. Nyugodtan járhat a kezed, érezz minden érintést, fedezd fel a legapróbb részleteket is. Ha van rá lehetőséged, akkor a legjobb ha egy tükör előtt csinálod, mert így pontosan tudni fogod, hogy mi történik közben. Ha saját magad előtt is szégyenlős vagy, akkor a tükrös részt későbbre is hagyhatod.
  4. Ha már eléggé ráéreztél a lényegére, tudni fogod, hogy hol és hogyan kell simogatnod magad, hogy a legjobb eredményt érd el. Ha már elég nedves vagy, akkor beljebb is hatolhatsz, fedezd fel bátran, hisz ez a testrészed fogja neked a legtöbb örömet szerezni. Az ritmus, a nyomás intenzitása, az ingerelt pontok szempontjából csak magadra hagyatkozhatsz, hisz erre nincs pontos koreográfia.
  5. Ahogy egyre jobban megismered a reakciókat, mire hogyan reagál, akkor a továbbiakban már tudatosan kell irányítanod a folyamatot. Tudnod kell érzés alapján, hogy mikor kell erősebben, vagy gyorsabban simogatni, mely pontokon milyen technikát kell alkalmazni. Ha úgy érzed, akkor csinálhatod két kézzel is. Ahogy haladsz a csúcs felé egyre feljebb, úgy erősödik benned a vágy hogy még gyorsabban, még erősebben csináld. Ez természetes folyamat, ebben nincs határ, úgy kell csinálnod ahogy az érzés megkívánja.
  6. Nincs határozott idő, hogy mikor kell a csúcsra jutnod! Van akinél 2 perc is elég, de van amikor akár egy óra is kellhet hozzá, ezért légy türelmes. Ha úgy érzed hogy valamiért nem jön a várva-várt pillanat, akkor ne aggódj, inkább próbáld más pozícióban folytatni, mivel ez is hatással van a végeredményre. Ha az első próbálkozás nem jár eredménnyel, akkor ne add fel, hisz számos egyéb tényező is lehet rád hatással, amit talán nem is vettél észre, vagy nem tudsz róla. Ha jön egy pillanat, amikor úgy érzed hogy most jó lenne, akkor ne tétovázz, kezd hozzá rögtön ha van rá lehetőséged.

Ha az első próbálkozásod sikeres, akkor gratulálunk hozzá. A következő gyakorlat bármikor lehet, amikor a legjobbnak ítéled.
Nincs meghatározva hogy meddig kell gyakorolni, és mikortól megy már élesben. Ha már biztos vagy magadban, és minden alkalommal sikerül magad a csúcsra juttatni, akkor ettől kezdve bármikor megteheted, amikor csak szeretnéd. Próbálj ki több pozíciót, többféle technikát, engedd hogy szárnyaljon a fantáziád, hisz minél több tapasztalatot szerzel, annál jobb élményben lesz részed, amikor a valódi partnereddel közösen tudsz kísérletezni.

Arra nézve hogy mennyi a sok és mi a kevés, nincs előírás, akkor tedd meg amikor vágysz az érzésre. Van aki csak hetente, de van hogy heti több, de van aki naponta, és olyan is van, aki naponta többször is megtesz.

Amikor már eljutottál arra a pontra, hogy biztos vagy magadban, amikor már mondhatod hogy kiismerted magad eléggé, akkor gondolkodhatsz egy játékszer beszerzésén is, ami már egy fokkal magasabb szintű technikai tudást igényel, és ezzel együtt több élményt is nyújt.

Ha szeretnél még több információt kapni a témában, akkor jelezd nekünk ezt a kapcsolati oldalon, akár konkrét formában megfogalmazott kérdésben, és amint tudunk válaszolunk neked.

Tags:
1 Comment
  1. […] Hogyan tanulj meg maszturbálni […]

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2018 -2023 Nő és Férfi

Log in with your credentials

Forgot your details?